Foråret er lige om hjørnet – frem med kjolen

Mode

Der er ikke den helt store tvivl om, at der er rigtig mange af os, der har gået og sukket efter forår og sommer i mange måneder. Selvom kalenderen lige nu siger, at det er forår, er der mildest talt ikke meget der tyder på det, når man kigger ud af vinduet, hvor der stadig ligger sne mange steder. Det ændrer dog ikke ved, at det kalenderteknisk ER forår, og at de lune temperaturer burde være lige om hjørnet.

Det betyder også, at det er ved at være tid til at benene skal luftes, og at kjolerne skal støves af fra skabet, eller at der endnu bedre, at der skal købes nye kjoler til sæsonen. At finde en lækker forårs/sommerkjole til et par tusinde er ikke særlig svært, men det behøver dog ikke være så dyrt, og man kan sagtens finde en lækker kjole til en pris, hvor alle kan være med.

Vil du gerne være unik – så drop de store kæder

De fleste af os valfarter straks til steder som H&M, Zara, Ellos og lignende, hvis der skal en billig kjole i indkøbskurven. Det er der naturligvis ingenting galt med, men hvis man gerne vil skille sig bare en lille smule ud, kan det være en god ide at se andre veje. Hvis man køber blandt de mest populære kjoler på de store sider, kan man være sikker på, at der mange tusinde andre, der gør lige præcis det samme.

De mindre webshops har typisk et andet udvalg, hvor du kan købe en kjole, som du ikke lige finder andre steder, og som din veninde heller ikke lige har købt. Det kan være svært at finde lige præcis de webshops, der har det du søger, og derfor har vi gjort det lidt lettere for det. Hos Streetoffashion finder du et stort udvalg af alt fra blondekjoler og så selvfølgelig sommerkjole. Du kan finde mange til ganske få hundrede kroner.

Hvad matcher du med en sommerkjole?

En sommerkjole er nærmeste et stykke universelt stykke tøj, og kan matches med det meste. En enkel kjole man både matches med stilletter eller sneakers alt efter lejligheden. En lille denimjakke passer til de fleste typer af kjoler, men det kommer naturligvis an på farver og stof, hvilken du lige præcis skal vælge.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mode
Invester i det rette overtøj

I denne årstid, hvor vejret skifter enormt meget, er det vigtigt at have den rette påklædning. Det kan dog være lidt af en kunst, for det afhænger af både temperaturer og aktivitetsniveau. Der er naturligvis en afgørende forskel på behovet for overtøj – cykler man 20 km. på arbejde hver …

Mode
Tøj til den kvalitets – og prisbevidste kvinde

Kender du mærket ”Ofelia”? Det burde du, da dette mærke opererer med lækkert tøj til de yngre og prisbevidste kvinder. Kvinder kan ofte være komplicerede i forhold til deres tøjsmag, og de kan være meget kritiske overfor, om tøjet sidder godt nok på dem, eller om tøjet er af det …

Mode
Har du svært ved at finde plussize tøj? Find et stort udvalg online

I dag er der stor fokus på kropsidealer og sundhed, og der er derfor mange tøjbutikker og butikskæder, som sælger tøj i størrelser, som ikke alle kan passe. Det kan være frustrerende, hvis man er plussize og derved ikke passer de størrelser, som findes i de fleste butikker. Det behøver …