Bliv klogere med streaming

Livsstil

Der er efterhånden mange ting, som kan streames, og det er bare med at få det bedste ud af det.

Streaming dækker alt fra film til lydbøger, og det meste kan tages med på farten.

Udnyt streaming til at lytte til lydbøger eller se film, mens du rejser.

Prøv en lydbog i bilen

Det kan være kedeligt at pendle til arbejde, men man kan jo ikke lige sætte en film på. Til gengæld kan man høre lydbøger, og de dækker mange emner.

Hvis du bare vil underholdes, så kan du finde en god roman eller selvbiografi, som ofte er læst op af forfatteren selv.

Vil du gerne bruge tiden på at lære noget nyt, så kan du finde spændende faglitteratur på lydbog, hvor du kan lære alt fra sprog til hvordan, det gamle Romerrige fungerede politisk.

Der er mange platforme til streaming, og Ekstra Bladet har for eksempel samlet en liste over en del af dem, hvor du kan sammenligne dem. Læs mere på firmaets hjemmeside.

Der er dokumentarer om alle emner

Hvis du er mere til at lære noget visuelt, så kan du gøre det hjemme fra sofaen. Her kan du selvfølgelig stream film og serier, men hvis du har mod på at lære noget nyt, så kan du prøve en dokumentar.

De findes om alle emner, så det er bare med at vælge noget, som du enten vil lære mere om, eller noget som du slet ikke kender til.

Især dokumentarer om mordmysterier er populære, men der findes også mange om rummet, dyr og meget mere, som er lavet, så selv en begynder kan følge med.

Det er en hyggelig måde at lære på, og den er især god, hvis du bedst lærer med visuelle midler.

Det er bare med at søge på din valgte streamingtjeneste, og så er du klar til at lære noget nyt.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Livsstil
Hvad skal vi have til aftensmad?

Føler du dig lidt presset af det spørgsmål? Så er du ikke den eneste. Egentlig skulle det jo være sjovt at lave madplan og indkøbsliste. Du kan planlægge lige, hvad du vil – fra pålægschokolademadder til pistaciemarinerede makroner med citron. Du er voksen og må lave præcist den aftensmad, du …

Livsstil
Gode grunde til at nyde dit spaophold i Jylland

Jylland med sin smukke natur byder på mange skønne oplevelser. Her er meget at vælge imellem og du kan nyde ferien eller din weekend med fokus på afslapning, ro eller fart. Her er strande til den lange gåtur, hvor du mærker den rensende luft og hvor du kan smide dig i bølgerne. Er du mere …

Livsstil
Sådan finder du inspiration til dine outfits

Det kan være rigtigt svært at sammensætte flotte og smarte outfits til enhver lejlighed. Der er mange ting, der skal passe sammen og i en travl hverdag, kan det hurtigt blive uoverskueligt. Mange oplever faktisk ekstra stress i hverdagen, fordi det kan være så svært at finde outfits, der både …