Efterårs- og vintergarderoben

Mode

Vi går de koldere årstider i møde, hvilket betyder, at vi skal begynde at finde vores varmere påklædning frem. Dagene bliver kortere og koldere – vi skal derfor påklædt varmt tøj, men vi vil stadig gerne have noget tøj på, som er varmt, praktisk, men samtidig pænt.

2019 efterårs og vinter trends

De seneste par år er online webshops og butikker kommet frem med mere farverigt tøj og flere mønstre. Dette er noget man ser året rundt, lige fra en mønstret sommerkjole til en farverig sweater. Ved at tage mere farverigt og mønstret tøj på, skiller du dig mere ud end andre, hvilket er godt, da man siger, at ens stil er med til at definere og spejle ens personlighed.

I år er det meget jordfarver, som er kommet frem i butiksvinduerne og på nettet. De forskellige jordfarver er pæne at style sammen.

I takt med vi går de koldere tider møder kan det være, at du trænger til en ny jakke. Nu skal man have en jakke på om dagen, hvilket er ensbetydende med, at man kommer til at se dig meget i jakke. Invester derfor i en pæn jakke, som du kan lide. Hvis du vil gå lidt efter dette års mode, så vil en jakke med tern, jordfarvet jakke eller Rock n blue være et godt bud.

Hvis du er lidt i tøjkrise, så tag en jordfarvet sweater på sammen med et par jeans, et par fede støvler og en flot jakke udover.

Giv dit tøj nyt liv

Man behøver ikke købe helt ny garderobe, fordi vi skifter årstid. Giv derfor dit tøj nyt liv. Hvis du har en kjole fra i sommers, er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan bruge den i de koldere måneder. Tag et par stykke strømpebukser på indenunder og en sweater. På denne måde er du med til at give din kjole og dit outfit et helt andet look.

Mode
Sådan får du pakket tasken til rejsen

Hvis du skal til udlandet om ikke så længe, så skal tasken nok snart pakkes. Der er helt masse ting f.eks. solbriller, som du kan føle, at du skal huske, og det kan være en helt uoverskuelig opgave at holde styr på alting. Du kan begynde en uge før, men …

Mode
Send dine pakker sikkert med GLS pakkelabels

Står du og skal sende en pakke, og har du lige opdaget, at du er løbet tør for labels? For at sikre dig en sikker og hurtig forsendelse, kan du hos Etiketlageret.dk købe GLS pakkelabels. Et professionelt udvalg Når du bestiller GLS pakkelabels, er det nemt at isætte dem din …

Mode
Brug T-shirten som den perfekte gave

T-shirts finder du i næsten alle garderober. De er praktiske, og passer til hele familien. Du kan nemt og hurtigt sætte dit personlige udtryk på din T-shirt ved, at få trykt dit eget design. Kreative gaver viser, at du kender modtageren, er ofte også de mest personlige. En T-shirt med …