Efterårs- og vintergarderoben

Mode

Vi går de koldere årstider i møde, hvilket betyder, at vi skal begynde at finde vores varmere påklædning frem. Dagene bliver kortere og koldere – vi skal derfor påklædt varmt tøj, men vi vil stadig gerne have noget tøj på, som er varmt, praktisk, men samtidig pænt.

2019 efterårs og vinter trends

De seneste par år er online webshops og butikker kommet frem med mere farverigt tøj og flere mønstre. Dette er noget man ser året rundt, lige fra en mønstret sommerkjole til en farverig sweater. Ved at tage mere farverigt og mønstret tøj på, skiller du dig mere ud end andre, hvilket er godt, da man siger, at ens stil er med til at definere og spejle ens personlighed.

I år er det meget jordfarver, som er kommet frem i butiksvinduerne og på nettet. De forskellige jordfarver er pæne at style sammen.

I takt med vi går de koldere tider møder kan det være, at du trænger til en ny jakke. Nu skal man have en jakke på om dagen, hvilket er ensbetydende med, at man kommer til at se dig meget i jakke. Invester derfor i en pæn jakke, som du kan lide. Hvis du vil gå lidt efter dette års mode, så vil en jakke med tern, jordfarvet jakke eller Rock n blue være et godt bud.

Hvis du er lidt i tøjkrise, så tag en jordfarvet sweater på sammen med et par jeans, et par fede støvler og en flot jakke udover.

Giv dit tøj nyt liv

Man behøver ikke købe helt ny garderobe, fordi vi skifter årstid. Giv derfor dit tøj nyt liv. Hvis du har en kjole fra i sommers, er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan bruge den i de koldere måneder. Tag et par stykke strømpebukser på indenunder og en sweater. På denne måde er du med til at give din kjole og dit outfit et helt andet look.

Mode
Guide: Sådan får du råd til endnu flere julegaver

Kunne du også godt tænke dig at få råd til endnu flere julegaver i fremtiden? Måske har dette års julegavebudget ikke helt været, som du gerne ville have haft det? Så kan det være en rigtig god ide allerede nu at begynde at se frem til næste års jul, så …

Mode
Gør dig klar til sommeren med nye flotte sommerkjoler

Er du helt klar til at solen og sommeren står for døren? De fleste kvinder vil gerne have en sommerkjole eller flere at rende rundt i, når det begynder at blive varmt udenfor. Det er lidt rarere at rende rundt med, når solen bager. Læs med her for at få …

Mode
Her er foråret hotteste fodtøj

Hvis du bare følger en lille smule med i, hvad der rør sig inden for modeverden, så har du sikkert opdaget denne trend. Det kræver ikke mere end et hurtigt kig i gadebilledet. De er overalt og bruges i stort set alle sammenhænge. Derfor er lige netop denne form for …