Foråret er lige om hjørnet – frem med kjolen

Mode

Der er ikke den helt store tvivl om, at der er rigtig mange af os, der har gået og sukket efter forår og sommer i mange måneder. Selvom kalenderen lige nu siger, at det er forår, er der mildest talt ikke meget der tyder på det, når man kigger ud af vinduet, hvor der stadig ligger sne mange steder. Det ændrer dog ikke ved, at det kalenderteknisk ER forår, og at de lune temperaturer burde være lige om hjørnet.

Det betyder også, at det er ved at være tid til at benene skal luftes, og at kjolerne skal støves af fra skabet, eller at der endnu bedre, at der skal købes nye kjoler til sæsonen. At finde en lækker forårs/sommerkjole til et par tusinde er ikke særlig svært, men det behøver dog ikke være så dyrt, og man kan sagtens finde en lækker kjole til en pris, hvor alle kan være med.

Vil du gerne være unik – så drop de store kæder

De fleste af os valfarter straks til steder som H&M, Zara, Ellos og lignende, hvis der skal en billig kjole i indkøbskurven. Det er der naturligvis ingenting galt med, men hvis man gerne vil skille sig bare en lille smule ud, kan det være en god ide at se andre veje. Hvis man køber blandt de mest populære kjoler på de store sider, kan man være sikker på, at der mange tusinde andre, der gør lige præcis det samme.

De mindre webshops har typisk et andet udvalg, hvor du kan købe en kjole, som du ikke lige finder andre steder, og som din veninde heller ikke lige har købt. Det kan være svært at finde lige præcis de webshops, der har det du søger, og derfor har vi gjort det lidt lettere for det. Hos Streetoffashion finder du et stort udvalg af alt fra blondekjoler og så selvfølgelig sommerkjole. Du kan finde mange til ganske få hundrede kroner.

Hvad matcher du med en sommerkjole?

En sommerkjole er nærmeste et stykke universelt stykke tøj, og kan matches med det meste. En enkel kjole man både matches med stilletter eller sneakers alt efter lejligheden. En lille denimjakke passer til de fleste typer af kjoler, men det kommer naturligvis an på farver og stof, hvilken du lige præcis skal vælge.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Start foråret ud med et nyt look

Friske forårsfarver og bæredygtig elegance Foråret bringer ikke kun varmere vejr, men også en chance for at forny din garderobe med friske og lyse farver. Når du planlægger dit forårsoutfit, er det vigtigt at omfavne den nye sæson med lette materialer og afslappede stilarter. En af de første ting at …

Mode
Tasker med charme og stil

Der er intet som selvforkælelse. Hvad enten du nyder at forkæle dig selv med et varmt fodbad, et udsøgt restaurantbesøg eller købe noget nyt tøj til dig selv, så er det vigtigt at sætte selvforkælelse på dagsordenen. Ikke nok med, at du kan forkæle dig selv med lækre, små tasker …

Mode
Guide: Sådan får du råd til endnu flere julegaver

Kunne du også godt tænke dig at få råd til endnu flere julegaver i fremtiden? Måske har dette års julegavebudget ikke helt været, som du gerne ville have haft det? Så kan det være en rigtig god ide allerede nu at begynde at se frem til næste års jul, så …