Foråret er lige om hjørnet – frem med kjolen

Mode

Der er ikke den helt store tvivl om, at der er rigtig mange af os, der har gået og sukket efter forår og sommer i mange måneder. Selvom kalenderen lige nu siger, at det er forår, er der mildest talt ikke meget der tyder på det, når man kigger ud af vinduet, hvor der stadig ligger sne mange steder. Det ændrer dog ikke ved, at det kalenderteknisk ER forår, og at de lune temperaturer burde være lige om hjørnet.

Det betyder også, at det er ved at være tid til at benene skal luftes, og at kjolerne skal støves af fra skabet, eller at der endnu bedre, at der skal købes nye kjoler til sæsonen. At finde en lækker forårs/sommerkjole til et par tusinde er ikke særlig svært, men det behøver dog ikke være så dyrt, og man kan sagtens finde en lækker kjole til en pris, hvor alle kan være med.

Vil du gerne være unik – så drop de store kæder

De fleste af os valfarter straks til steder som H&M, Zara, Ellos og lignende, hvis der skal en billig kjole i indkøbskurven. Det er der naturligvis ingenting galt med, men hvis man gerne vil skille sig bare en lille smule ud, kan det være en god ide at se andre veje. Hvis man køber blandt de mest populære kjoler på de store sider, kan man være sikker på, at der mange tusinde andre, der gør lige præcis det samme.

De mindre webshops har typisk et andet udvalg, hvor du kan købe en kjole, som du ikke lige finder andre steder, og som din veninde heller ikke lige har købt. Det kan være svært at finde lige præcis de webshops, der har det du søger, og derfor har vi gjort det lidt lettere for det. Hos Streetoffashion finder du et stort udvalg af alt fra blondekjoler og så selvfølgelig sommerkjole. Du kan finde mange til ganske få hundrede kroner.

Hvad matcher du med en sommerkjole?

En sommerkjole er nærmeste et stykke universelt stykke tøj, og kan matches med det meste. En enkel kjole man både matches med stilletter eller sneakers alt efter lejligheden. En lille denimjakke passer til de fleste typer af kjoler, men det kommer naturligvis an på farver og stof, hvilken du lige præcis skal vælge.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mode
Send dine pakker sikkert med GLS pakkelabels

Står du og skal sende en pakke, og har du lige opdaget, at du er løbet tør for labels? For at sikre dig en sikker og hurtig forsendelse, kan du hos Etiketlageret.dk købe GLS pakkelabels. Et professionelt udvalg Når du bestiller GLS pakkelabels, er det nemt at isætte dem din …

Mode
Brug T-shirten som den perfekte gave

T-shirts finder du i næsten alle garderober. De er praktiske, og passer til hele familien. Du kan nemt og hurtigt sætte dit personlige udtryk på din T-shirt ved, at få trykt dit eget design. Kreative gaver viser, at du kender modtageren, er ofte også de mest personlige. En T-shirt med …

Mode
Klassiske must-haves, der bør findes i alle garderober

Nogle items bør findes i alle garderober, uanset årstid. Her får du en guide til, hvilke klassiske must-haves du bør skaffe til din garderobe, hvis du ikke allerede har dem. Striktrøjerne Især til efteråret og vinteren er striktrøjer uundværlige – de varmer, samtidig med at de ser godt ud, win …