Guide: Sådan laver du selv eksklusive bryllupsinvitationer

Nyheder

Når man skal holde bryllup, er det vigtigt, at man gør noget ud af invitationerne. Det siger noget om selve eventet, og så er det bare en god måde at invitere gæsterne med en ordentlig invitation. Du kan selv lave dine invitationer, og herunder følger en række tips til det.

Det koster mange penge at holde et stort bryllup, og derfor er der mange, som gerne vil have, at invitationerne ser ordentlige ud. Her har du flere valgmuligheder; du kan enten vælge at købe nogle eksklusive invitationer, eller du kan vælge selv at lave dem.

Hvis du vælger den sidste mulighed, hvor du selv står for at designe og printe bryllupsinvitationerne, er der flere ting, du kan gøre, for at få dem til at se mere eksklusive ud. Herunder følger en række tips.

Vælg et eksklusivt design

Når du selv designer dine bryllupsinvitationer, har du frihed til at designe dem, så de bliver, præcis som du vil have det. Det kan i mange tilfælde betale sig, hvis du er en dygtig designer, der har styr på, hvordan man opnår et eksklusivt udseende.

Er du derimod ikke det, findes der hjemmeside, hvor du kan købe skabeloner, som du kan downloade og designe ud fra. På den måde er du sikker på, at de kommer til at se professionelle og eksklusive ud.

Vælg det rigtige papir

Hvis du skal printe dine invitationer selv, er det vigtigt, at du vælger det rigtige papir. Du skal naturligvis også have de rigtige blækpatroner, men det er mindst lige så vigtigt, at du vælger noget papir, som giver det helt rigtige indtryk.

Der findes mange former for papir, og det bedste er at tage ud for at købe det i en fysisk butik, hvor du har mulighed for at røre ved det først. Det vil give dig de bedste forudsætninger for at fornemme kvaliteten af papiret.

Nyheder
Forkæl dig selv med B&O i julegave

Vil du gerne forkæle dig selv med en julegave der bare bliver ved med at give? Med B&O er du sikker på at det er kvalitet der kommer i indkøbskurven og med lækre detaljer, et klassisk design og den nyeste teknologi samlet i et, vil du helt sikkert ikke kommer …

Nyheder
Kend dit fodtøj – 3 typer sko

Der er mange sko på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvilke sko man skal vælge til hvilke lejligheder. Det er dog vigtigt at have nogle forskellige typer sko i sin garderobe, så man altid har det rigtige fodtøj på. Her får du et overblik over …

Træn nemt i hverdagen
Nyheder
Skal du tabe dig et par kilo?

Der er nok mange der kender det, med at man har et par lækre jeans eller en flot kjole eller skjorte, der bare ville være lidt flottere hvis den sad lidt bedre. Hvem kender ikke det med, at den lige strammer lidt de forkerte steder. Der er generelt mange af …