Her er foråret hotteste fodtøj

Mode

Hvis du bare følger en lille smule med i, hvad der rør sig inden for modeverden, så har du sikkert opdaget denne trend. Det kræver ikke mere end et hurtigt kig i gadebilledet. De er overalt og bruges i stort set alle sammenhænge. Derfor er lige netop denne form for fodtøj en af forårets allerhotteste. Det er en must-have for alle kvinder, med sans for stil. Mon ikke de også er kommet for at blive.

Det er selvfølgelig de langskaftede støvler, det handler om.

En stigende popularitet

Det er som bekendt svært at undgå at støde på denne form for fodtøj i gadebilledet. Det skyldes ikke kun, at de har et markant og edgy udseende. For de er næsten overalt.

Igennem de seneste måneder har de vundet indpas i flere og flere skohylder landet over.

De langskaftede støvler har stort set altid populære. I den senere tid er denne popularitet kun blevet større. Det skyldes måske også, at fodtøjet i de senere år er blevet mere en fremtrædende og betydningsfuld del af et hvert outfit.

Denne tendens er med garanti også påvirket af stjernernes store begejstring for de langskaftede støvler. De er set på store navne som for eksempel Kourtney Kardashian, Hailey Bieber og Kendall Jenner.

Kan bruges til alt

Selvom støvler traditionelt set er forbundet med vinter, så kan de faktisk bruges året rundt. Især i Danmark kan det af og til være rart med varmere fodtøj, når det ellers burde være varmt udenfor, som det ofte er tilfældet om sommeren.

I den senere tid er det blevet mere almindeligt også at bruge langskaftede støvler med feminine items. Det kunne for eksempel være til en lang, blomstret kjole.

Det er altså også blevet nemmere at bruge støvlerne til flere sammenhænge. De kan sagtens passe til en finere begivenhed, hvis bare de er sat sammen med noget andet, der passer.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Start foråret ud med et nyt look

Friske forårsfarver og bæredygtig elegance Foråret bringer ikke kun varmere vejr, men også en chance for at forny din garderobe med friske og lyse farver. Når du planlægger dit forårsoutfit, er det vigtigt at omfavne den nye sæson med lette materialer og afslappede stilarter. En af de første ting at …

Mode
Tasker med charme og stil

Der er intet som selvforkælelse. Hvad enten du nyder at forkæle dig selv med et varmt fodbad, et udsøgt restaurantbesøg eller købe noget nyt tøj til dig selv, så er det vigtigt at sætte selvforkælelse på dagsordenen. Ikke nok med, at du kan forkæle dig selv med lækre, små tasker …

Mode
Guide: Sådan får du råd til endnu flere julegaver

Kunne du også godt tænke dig at få råd til endnu flere julegaver i fremtiden? Måske har dette års julegavebudget ikke helt været, som du gerne ville have haft det? Så kan det være en rigtig god ide allerede nu at begynde at se frem til næste års jul, så …