Klassiske must-haves, der bør findes i alle garderober

Mode

Nogle items bør findes i alle garderober, uanset årstid. Her får du en guide til, hvilke klassiske must-haves du bør skaffe til din garderobe, hvis du ikke allerede har dem.

Striktrøjerne

Især til efteråret og vinteren er striktrøjer uundværlige – de varmer, samtidig med at de ser godt ud, win win. Der findes de helt klassiske strik i grå, sort og camel, som kan gå til alt, og så findes der de mere vilde og spraglede. I år må der gerne være ekstra spræl på strikken, så gå gerne efter farver og mønstre, når du skal på jagt efter en ny striktrøje.

Kvalitets basic t-shirts

Om det er til at have under striktrøjen i de kolde årstider, eller om den skal gøre din nederdel mere casual om sommeren, så er t-shirts helt uundværlige i garderoben. Basic t-shirts går til alt, og går du efter god kvalitet, vil de holde i lang tid. Hav gerne et udvalg af alle de basale farver – sort, hvid og grå – og pift det op med nogle lidt mere farverige, og eventuelt et par stribede. Så er du godt dækket ind.

De klassiske jeans i forskellige varianter

Jeans er et af de items, der tilsyneladende aldrig forlader rampelyset. Jeans findes i et utal af forskellige farver, designs og modeller, og moden kan skifte fra år til år. Eksempelvis bør jeansene her til efteråret være større og mere posede end tidligere, men derfor går man stadig ikke galt i byen i et par helt klassiske jeans.

Accessories

Igen gælder det både vinter og sommer – vamsede halstørklæder, handsker, solbriller og smykker bør være en fast bestanddel af alle garderober, så man kan holde sig varm og pifte ethvert outfit op.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Guide: Sådan får du råd til endnu flere julegaver

Kunne du også godt tænke dig at få råd til endnu flere julegaver i fremtiden? Måske har dette års julegavebudget ikke helt været, som du gerne ville have haft det? Så kan det være en rigtig god ide allerede nu at begynde at se frem til næste års jul, så …

Mode
Gør dig klar til sommeren med nye flotte sommerkjoler

Er du helt klar til at solen og sommeren står for døren? De fleste kvinder vil gerne have en sommerkjole eller flere at rende rundt i, når det begynder at blive varmt udenfor. Det er lidt rarere at rende rundt med, når solen bager. Læs med her for at få …

Mode
Her er foråret hotteste fodtøj

Hvis du bare følger en lille smule med i, hvad der rør sig inden for modeverden, så har du sikkert opdaget denne trend. Det kræver ikke mere end et hurtigt kig i gadebilledet. De er overalt og bruges i stort set alle sammenhænge. Derfor er lige netop denne form for …