Klassiske must-haves, der bør findes i alle garderober

Mode

Nogle items bør findes i alle garderober, uanset årstid. Her får du en guide til, hvilke klassiske must-haves du bør skaffe til din garderobe, hvis du ikke allerede har dem.

Striktrøjerne

Især til efteråret og vinteren er striktrøjer uundværlige – de varmer, samtidig med at de ser godt ud, win win. Der findes de helt klassiske strik i grå, sort og camel, som kan gå til alt, og så findes der de mere vilde og spraglede. I år må der gerne være ekstra spræl på strikken, så gå gerne efter farver og mønstre, når du skal på jagt efter en ny striktrøje.

Kvalitets basic t-shirts

Om det er til at have under striktrøjen i de kolde årstider, eller om den skal gøre din nederdel mere casual om sommeren, så er t-shirts helt uundværlige i garderoben. Basic t-shirts går til alt, og går du efter god kvalitet, vil de holde i lang tid. Hav gerne et udvalg af alle de basale farver – sort, hvid og grå – og pift det op med nogle lidt mere farverige, og eventuelt et par stribede. Så er du godt dækket ind.

De klassiske jeans i forskellige varianter

Jeans er et af de items, der tilsyneladende aldrig forlader rampelyset. Jeans findes i et utal af forskellige farver, designs og modeller, og moden kan skifte fra år til år. Eksempelvis bør jeansene her til efteråret være større og mere posede end tidligere, men derfor går man stadig ikke galt i byen i et par helt klassiske jeans.

Accessories

Igen gælder det både vinter og sommer – vamsede halstørklæder, handsker, solbriller og smykker bør være en fast bestanddel af alle garderober, så man kan holde sig varm og pifte ethvert outfit op.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mode
Send dine pakker sikkert med GLS pakkelabels

Står du og skal sende en pakke, og har du lige opdaget, at du er løbet tør for labels? For at sikre dig en sikker og hurtig forsendelse, kan du hos Etiketlageret.dk købe GLS pakkelabels. Et professionelt udvalg Når du bestiller GLS pakkelabels, er det nemt at isætte dem din …

Mode
Brug T-shirten som den perfekte gave

T-shirts finder du i næsten alle garderober. De er praktiske, og passer til hele familien. Du kan nemt og hurtigt sætte dit personlige udtryk på din T-shirt ved, at få trykt dit eget design. Kreative gaver viser, at du kender modtageren, er ofte også de mest personlige. En T-shirt med …

Mode
Tøjmode i virksomheder – tag det rigtige valg

Når man som virksomhed, skal købe T-shirts til sine medarbejdere, så er moden ikke altid det, der er vigtigst eller det der bliver fokuseret mest på. ”Er en T-shirt ikke bare en T-shirt?” er spørgsmålet, man kunne stille sig selv og den, der er ansvarlig for at anskaffe det nye …