Sådan forbereder du din hud til epilering

Nyheder

Er du også en af de kvinder, der har valgt skraberen samt voksen fra, og har du nu også givet dig i kast med en epilator, så er det en god idé, at du undersøger, hvordan du udfører behandlingen på den bedst mulige måde. Det kan nemlig være en smertefuld proces, hvis du ikke er omhyggelig inden selve behandlingen. Du får her nogle gode råd til, hvordan du kan forberede din hud på epileringen.

 

  1. Eksfolier din hud

Du bør altid starte ud med at eksfoliere din hud, hvilket helst skal foregå dagen før selve epileringen. Eksfolier du lige inden behandlingen, vil du opleve rødme og irritation. Vælger du helt at lade vær med at eksfoliere, vil der være en risiko for, at du får indgroede hår.

 

  1. Påfør en bedøvende creme

At epilere kan være en smertefuld proces, og det kan derfor være en fordel at bruge en bedøvende creme 30-45 minutter, inden behandlingen går i gang.

 

  1. Tag et varmt bad

Inden behandlingen kan det også være en god idé at tage et varmt bad, da dette vil åbne porerne og gøre huden mere afslappet. Hårrødderne vil blive nemmere at fjerne fra hårsækkene.

 

  1. Epiler kun tør hud

Efter badet er det dog vigtigt, at du sørger for, at tørre dig godt og grundigt, så du ikke epilerer våd hud. Ligeledes bør du heller ikke påføre huden olier eller cremer inden behandlingen. Hårene skal gerne stå op fremfor at ligge ned eller klistrer mod huden.

 

  1. Rejs hårene

Du skal gerne have dine hår til at stå op inden selve behandlingen. Derfor bør du lige børste hånden i mod groretningen for at få dem til at rejse sig fra huden. Desuden kan det være en god idé at strække huden ud, mens du bruger den anden hånd til at epilere.

 

Har du endnu ikke investeret i en epilator?

Med disse tips til at forberede din hud til epilering, vil du opnå en bedre følelse under selve behandlingen. Har du endnu ikke investeret i en epilator, kan du med fordel finde de bedste af slagsen på Epilator-test.dk.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nyheder
Tilfør noget nyt til din garderobe

Mener du, at det er ved at være på høje tid, at du får noget nyt tilført din garderobe, men synes du ikke, at du har tid til at bevæge dig fra den ene fysiske butik til den anden? Så er der heldigvis masser af muligheder for at gør sig …

Beauty
Basistøj: Sådan pifter du din hverdagsgarderobe op

Det er en kunst at sammensætte den perfekte basisgarderobe, hvor alt tøjet kan kombineres på kryds og tværs og stadig sættes sammen til et lækkert hverdagsoutfit. Se her, hvilke essentielle beklædningsgenstande, din basisgarderobe som minimum skal indeholde.