Sådan forbereder du din hud til epilering

Nyheder

Er du også en af de kvinder, der har valgt skraberen samt voksen fra, og har du nu også givet dig i kast med en epilator, så er det en god idé, at du undersøger, hvordan du udfører behandlingen på den bedst mulige måde. Det kan nemlig være en smertefuld proces, hvis du ikke er omhyggelig inden selve behandlingen. Du får her nogle gode råd til, hvordan du kan forberede din hud på epileringen.

 

  1. Eksfolier din hud

Du bør altid starte ud med at eksfoliere din hud, hvilket helst skal foregå dagen før selve epileringen. Eksfolier du lige inden behandlingen, vil du opleve rødme og irritation. Vælger du helt at lade vær med at eksfoliere, vil der være en risiko for, at du får indgroede hår.

 

  1. Påfør en bedøvende creme

At epilere kan være en smertefuld proces, og det kan derfor være en fordel at bruge en bedøvende creme 30-45 minutter, inden behandlingen går i gang.

 

  1. Tag et varmt bad

Inden behandlingen kan det også være en god idé at tage et varmt bad, da dette vil åbne porerne og gøre huden mere afslappet. Hårrødderne vil blive nemmere at fjerne fra hårsækkene.

 

  1. Epiler kun tør hud

Efter badet er det dog vigtigt, at du sørger for, at tørre dig godt og grundigt, så du ikke epilerer våd hud. Ligeledes bør du heller ikke påføre huden olier eller cremer inden behandlingen. Hårene skal gerne stå op fremfor at ligge ned eller klistrer mod huden.

 

  1. Rejs hårene

Du skal gerne have dine hår til at stå op inden selve behandlingen. Derfor bør du lige børste hånden i mod groretningen for at få dem til at rejse sig fra huden. Desuden kan det være en god idé at strække huden ud, mens du bruger den anden hånd til at epilere.

 

Har du endnu ikke investeret i en epilator?

Med disse tips til at forberede din hud til epilering, vil du opnå en bedre følelse under selve behandlingen. Har du endnu ikke investeret i en epilator, kan du med fordel finde de bedste af slagsen på Epilator-test.dk.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Træn nemt i hverdagen
Nyheder
Skal du tabe dig et par kilo?

Der er nok mange der kender det, med at man har et par lækre jeans eller en flot kjole eller skjorte, der bare ville være lidt flottere hvis den sad lidt bedre. Hvem kender ikke det med, at den lige strammer lidt de forkerte steder. Der er generelt mange af …

Nyheder
Hold en julefrokost, der sent vil blive glemt

Står du for at skulle arrangere årets julefrokost? Så bør du fokusere på at skabe en begivenhed, som sent vil blive glemt. Hvis du mangler inspiration til at stable den perfekte julefrokost på benene, får du herunder en række forslag, du kan gøre brug af. Julefrokosten er en tilbagevendende begivenhed, …

Nyheder
Guide: Sådan laver du selv eksklusive bryllupsinvitationer

Når man skal holde bryllup, er det vigtigt, at man gør noget ud af invitationerne. Det siger noget om selve eventet, og så er det bare en god måde at invitere gæsterne med en ordentlig invitation. Du kan selv lave dine invitationer, og herunder følger en række tips til det. …