Sådan forbereder du din hud til epilering

Nyheder

Er du også en af de kvinder, der har valgt skraberen samt voksen fra, og har du nu også givet dig i kast med en epilator, så er det en god idé, at du undersøger, hvordan du udfører behandlingen på den bedst mulige måde. Det kan nemlig være en smertefuld proces, hvis du ikke er omhyggelig inden selve behandlingen. Du får her nogle gode råd til, hvordan du kan forberede din hud på epileringen.

 

  1. Eksfolier din hud

Du bør altid starte ud med at eksfoliere din hud, hvilket helst skal foregå dagen før selve epileringen. Eksfolier du lige inden behandlingen, vil du opleve rødme og irritation. Vælger du helt at lade vær med at eksfoliere, vil der være en risiko for, at du får indgroede hår.

 

  1. Påfør en bedøvende creme

At epilere kan være en smertefuld proces, og det kan derfor være en fordel at bruge en bedøvende creme 30-45 minutter, inden behandlingen går i gang.

 

  1. Tag et varmt bad

Inden behandlingen kan det også være en god idé at tage et varmt bad, da dette vil åbne porerne og gøre huden mere afslappet. Hårrødderne vil blive nemmere at fjerne fra hårsækkene.

 

  1. Epiler kun tør hud

Efter badet er det dog vigtigt, at du sørger for, at tørre dig godt og grundigt, så du ikke epilerer våd hud. Ligeledes bør du heller ikke påføre huden olier eller cremer inden behandlingen. Hårene skal gerne stå op fremfor at ligge ned eller klistrer mod huden.

 

  1. Rejs hårene

Du skal gerne have dine hår til at stå op inden selve behandlingen. Derfor bør du lige børste hånden i mod groretningen for at få dem til at rejse sig fra huden. Desuden kan det være en god idé at strække huden ud, mens du bruger den anden hånd til at epilere.

 

Har du endnu ikke investeret i en epilator?

Med disse tips til at forberede din hud til epilering, vil du opnå en bedre følelse under selve behandlingen. Har du endnu ikke investeret i en epilator, kan du med fordel finde de bedste af slagsen på Epilator-test.dk.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder
3 nyttige ting til dit første køkken når du flytter ud

At flytte ud for første gang er en spændende milepæl, men det kan også være en udfordrende tid, især når det kommer til at finde udstyr til dit eget køkken. Her er tre forskellige ting, der kan være gode at have, når du starter dit første køkken. Zwilling knive: En …

Nyheder
Forkæl dig selv med B&O i julegave

Vil du gerne forkæle dig selv med en julegave der bare bliver ved med at give? Med B&O er du sikker på at det er kvalitet der kommer i indkøbskurven og med lækre detaljer, et klassisk design og den nyeste teknologi samlet i et, vil du helt sikkert ikke kommer …

Nyheder
Kend dit fodtøj – 3 typer sko

Der er mange sko på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvilke sko man skal vælge til hvilke lejligheder. Det er dog vigtigt at have nogle forskellige typer sko i sin garderobe, så man altid har det rigtige fodtøj på. Her får du et overblik over …