Sådan vælges nytårskjolen

Beauty

Hvordan vælger man lige den rigtige nytårskjole. Det er ikke altid nemt, når kjolen skal findes til årets sidste dag. Det er flere forskellige ting, man bør være opmærksom på i sådan proces. Læs med.

Vælg stil og længde

Først skal du vælge kjolens stil og længde. Tag udgangspunkt i den fest du skal deltage i på din nytårsaften. Er det en bytur i København, en privatfest hos din bedste veninde, eller hvad er formålet?

Er det eksempelvis på en natklub at din nytårsfest skal fejres, er det oplagt at vælge en kortere kjole, da dette relaterer sig bedre til miljøet. Ligeledes er det også mere praktisk, eftersom du formegentlig skal danse en del og drikke lidt for meget god champagne.

Farve

Når du har besluttet stilen, er det materialet og farven som skal vælges. En nytårskjole i sølv er meget ofte super populært. Enten kan man lide det, eller så kan man ikke. Dog er det en god måde at differentiere sig på, ved at vælge et look med glitter og lækre detaljer.

Sølv er det mere festlige look, og noget man ofte relaterer til en nytårskjole.

Vælger man kjolen i en mørkere farve, såsom grøn, rød eller blå, signalerer det mere et afslappet look, hvilket heller ikke på nogen måde er negativt, da man på den måde kan fremstå mere naturlig og enkel.

Materiale

Gør derefter op med dig selv, om kjolens materiale skal være velour, silke eller satin. Afhængig af hvilke overvejelser du har gjort med de førnævnte skridt, altså model og farve, er der ofte en fin sammenhæng til materialet på kjolen. En velour kjole er ofte tiltænkt den lange kjole, mens silke nemt kan begå sig til den korte.

Det vigtigste er at du føler dig tilpas i kjolen.

Glem ikke detaljerne

Til sidst kommer alle detaljerne, som måske er det vigtigste på din nytårsaften. Det er her man virkelig kan få lov at udfolde sig, ved at bruge øreringe, halskæde, armbånd, hatte og meget mere, der alt sammen egner sig perfekt til en nytårsaften.

Er du endnu ikke sikker på hvor du skal finde din nytårskjole, vil vi anbefale at du prøver at tage et kig på Noellafashion, som lagerfører flotte kjoler der med garanti har noget der matcher dine kriterier. Ligeledes kan de give dig en god service, sådan du undgår at skulle rende for mange gange i prøverummet for at beslutte hvilken model det skal være.

Du finder både deres styles online på deres webshop, eller hos den fysiske butik Tiffany der ligger i Aalborg.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Beauty
Slidt og tørt hår – hvorfor?

Mange ønsker det smukke, skinnende og fyldige hår som alle reklamerne viser. Og måske gør man allerede sit bedste for at pleje det, men diverse balsam, hårkure og hårolier virker ikke optimalt, og håret er stadig kedeligt og tørt. Derfor kan det være en idé at kigge på andre ting, …

Sko uden vabler
Beauty
Sådan klarer du en hel aften i stiletter uden at få vabler

Selvom stiletter ser fantastiske ud, er der også en hage. Mange får nemlig vabler på hælen og tæerne efter et par timer i stiletter. Det er ikke bare ubehageligt, men også utroligt uelegant, når man forsøger at gå i skoene alligevel. Heldigvis kan du sagtens komme igennem en hel aften …

Beauty
Tips til at finde den rigtige parfume

Skal du dufte godt til hverdag og fest, så er det ikke nok, at du går i bad hver dag. Et langt brusebad kan fjerne dårlig kropslugt, men du kommer ikke nødvendigvis til at dufte godt, blot fordi du går i bad. I dag findes der mange midler til at …