Tips til at finde den rigtige parfume

Beauty

Skal du dufte godt til hverdag og fest, så er det ikke nok, at du går i bad hver dag. Et langt brusebad kan fjerne dårlig kropslugt, men du kommer ikke nødvendigvis til at dufte godt, blot fordi du går i bad. I dag findes der mange midler til at dufte godt, men der er ingen midler, som kan hamle op med traditionelle parfumer.

Her får du tre gode tips til at finde den rigtige parfume, så du kan dufte himmelsk i alle tænkelige situationer. Artiklen er henvendt til både mænd og kvinder – unge som gamle.

Stift bekendtskab med de tre parfumetyper

I dag findes der en række (mere nøjagtigt tre) dufttyper inden for parfume. Disse typer bør du kende til, da den viden kan gøre din fremtidige beslutning lidt lettere. Nedenfor beskriver vi de tre forskellige typer:

  • Eau de parfum – Eau de parfum (parfumevand på dansk) er en af de mest populære parfumetyper, da den holder længe og egner sig til alle lejligheder. Dufttypen kan bruges til hverdag, men er især egnet til festlige lejligheder. Eau de parfum indeholder normalt 10-20 procent duftolier – altså en smule mere end eau de toilette.

 

  • Eau de toilette – Denne parfumetype er kendt som den afdæmpede type, da den typisk kun indeholder 5-15 procent duftolier. Parfumerne fra denne kategori vil hovedsageligt være tilegnet dig, som leder efter en god hverdagsduft. Det er en relativ billig parfumetype, hvorfor det er en ideel type for dig, som gerne vil holde dine udgifter nede.

 

  • Eau Fraiche – Den tredje og sidste parfumetype er eau Fraiche, som indeholder 1-3 procent duftolier. Det karakteristiske ved denne type parfume er, at den kan bruges på hele kroppen. Eau Fraiche er en særlig bodyspray, som er skånsom mod huden og er velegnet til sommerbrug.

Test forskellige dufte

Når det kommer til valg af parfume, så gælder det naturligvis om at finde den helt rigtige duft, men hvordan finder man den perfekte duft, når der findes mange tusinde forskellige parfumer? Du kan starte fra en ende af og teste samtlige dufte, men du kan også vælge at gribe det an på en lidt anden måde.

Det er sund fornuft at teste forskellige dufte, før man beslutter sig for, hvilken parfume man vil købe. Udvælg evt. 5-10 dufte, som du sammenligner på de vigtigste faktorer bestående af duft, holdbarhed og dufttid. Skriv evt. dine iagttagelser ned på et papir.

Køb din ideelle parfume på nettet og spar penge

Du fortjener en stor virtuel highfive, hvis du har fundet den rigtige parfume, da det trods alt ikke er den nemmeste opgave i verden. Før du læner dig tilbage, skal du selvfølgelig have købt den duft, som matcher dine behov og ønsker.

emma.dk kan med fordel besøges, hvis man vil spare penge på tidens mest populære dufte. Fordelsklubben byder på et stort varesortiment, store besparelser, fri fragt, samt hurtig levering. Du finder et stort udvalg af parfumer her – endda til markedslave priser. Ved at handle hos emma.dk, kan du spare helt op til 85 % i forhold til normalprisen.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Beauty
Slidt og tørt hår – hvorfor?

Mange ønsker det smukke, skinnende og fyldige hår som alle reklamerne viser. Og måske gør man allerede sit bedste for at pleje det, men diverse balsam, hårkure og hårolier virker ikke optimalt, og håret er stadig kedeligt og tørt. Derfor kan det være en idé at kigge på andre ting, …

Sko uden vabler
Beauty
Sådan klarer du en hel aften i stiletter uden at få vabler

Selvom stiletter ser fantastiske ud, er der også en hage. Mange får nemlig vabler på hælen og tæerne efter et par timer i stiletter. Det er ikke bare ubehageligt, men også utroligt uelegant, når man forsøger at gå i skoene alligevel. Heldigvis kan du sagtens komme igennem en hel aften …

Beauty
Sådan vælges nytårskjolen

Hvordan vælger man lige den rigtige nytårskjole. Det er ikke altid nemt, når kjolen skal findes til årets sidste dag. Det er flere forskellige ting, man bør være opmærksom på i sådan proces. Læs med. Vælg stil og længde Først skal du vælge kjolens stil og længde. Tag udgangspunkt i …