Få nemt motion i hverdagen

Træn nemt i hverdagen
Livsstil

For de fleste af os er turene i træningscenteret en evig plage. Det er svært at komme afsted, og der er så mange ting, vi hellere vil bruge vores tid på.

Heldigvis er det utroligt nemt at få motion ind i hverdagen på en måde, så du slet ikke mærker det. Meget af vores inaktivitet skyldes nemlig dårlige vaner. For eksempel tager mange af os automatisk elevatoren, hvis vi kan, eller kører i bil, selvom vi kun skal et kort stykke. Men faktisk kan det give en bedre effekt at dyrke naturlig motion, end at være i træningscenteret. Samtidig er risikoen for skader væsentligt mindre.

Tag cyklen

Stort set alle danskere ejer en cykel, og det er der en god grund til. Vores lille land er nemlig perfekt at cykle i. Vejret er sjældent alt for varmt, og  det regner heller ikke ret ofte. Samtidig er en cykeltur fantastisk god motion, så det er bare med at komme afsted. Hvis du ikke har mulighed for at cykle til skole eller arbejde, kan turen til supermarkedet også ofte klares på cykel, ligesom ærinder ofte klares nemmere på cykel end i bil.

Arbejd aktivt

Hvis du har kontorarbejde, kan du også gøre selve din arbejdsdag mere aktiv. Den er nemlig med al sandsynglighed alt for stillesiddende.

En rigtig god start er at investere i et hæve-sænkebord, så du kan arbejde stående. Det er både utroligt sundt for kroppen og forbrænder flere kalorier.

Nogle kontorer er gået skridtet videre og har investeret i en løbebånd eller motionscykler, som fungerer som kontorstole. Her laver du altså decideret motion, mens du arbejder. Denne type “skjult” motion kan især være effektiv, og hvis du ikke begynder at spise mere, vil du endda begynde at tabe dig. Det bedste af det hele er, at du med god samvittighed kan smide dig på sofaen, når du kommer hjem.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Livsstil
Hvad skal du strikke? Vælg de rigtige strikkepinde og garn

At strikke er en perfekt hobby til de koldere og mørkere måneder, da det tit er et afslappende og hyggeligt projekt. Men det kan hurtigt udvikle til sig ren og skær frustration i forsøget på at finde de rigtige strikkepinde til ens nye strikkeprojekt. At vælge de helt rigtige strikkepinde …

Livsstil
Har du problemer med huden? Få hjælp her

Huden er et af kroppens allerstørste organer, mens det også er et organ, der kræver en hel del daglig vedligeholdelse, såfremt man gerne vil holde den ren og pæn. Først og fremmest er det vigtigt, at man med de rette shampooer og andre rensemidler til kroppen rengør huden, således bakterier, …

Livsstil
Familieydelser: En hjælpende hånd til familien

Lige meget hvor stor en familie I er, kan der være flere forskellige familieydelser, I kan søge om at få, sådan at familielivet muligvis kan hænge bedre sammen. Når dit barn bliver teenager, og gammel nok til at få sit eget fritidsjob, og dermed selv kan købe nogle af de …