Den store sko-guide: disse typer SKAL du eje

Støvler til vinter
Livsstil

Sko er en af de mest basale ejendele, som vi alle bruger hver dag. De fleste danskere kan slet ikke forestille sig at forlade huset uden sko, og ofte har vi endda ekstra skiftesko med. Det danske vejr stiller også krav til vores valg af sko, så her får du en guide til de sko og støvler, du ALTID skal have i skabet.

En solid hverdagssko

Først og fremmest er det vigtigt, at du har en solid hverdagssko. Den skal kunne bruges både til hverdag og lidt pænere lejligheder, og så skal den kunne holde til lidt af hvert. Samtidig skal den gerne være nogenlunde vandtæt og nem at gøre ren. Uanset hvad du laver, vil denne sko nemlig ofte samle skidt og snavs op hen ad vejen. Hvis dette samtidig er den sko, du tager på, når du skal i naturen, er det ekstra vigtigt, at du kan få den ren igen.

Det kan anbefales at kaste lidt flere penge efter din hverdagssko. Køb gerne en sneaker eller lignende i god kvalitet, så den både holder længe og er god at gå i. Hvis du vil have sunde og velfungerende fødder resten af livet, er det nemlig essentielt, at du har en god sko.

Gode støvler

Til de mere våde og kolde dage, skal du have et par gode støvler. Om det skal være gummistøvler, vinterstøvler eller flotte støvletter er sådan set op til dig. Det vigtigste er, at de kan holde fødderne varme og tørre, og at de sidder godt på foden.

Fordi støvler dækker en større del af underbenet, er det vigtigt, at du prøver modellen grundigt, før du køber. Ellers risikerer du, at dine nye støvler gnaver på anklen eller på andre måder er generende – og så får du dem jo ikke brugt.

Sandaler til varme dage

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at have et par gode, luftige sandaler til de varme sommerdage. Et par pæne sandaler kan du bruge både til hverdag og fest i de varme måneder, mens en mere praktisk model er perfekt til gåture.

Her skal du vurdere, hvad du har mest behov for. Det er bestemt ikke sjovt at gå langt i en pandekageflad sko helt uden støtte, så det kan være en idé at tænke funktionalitet over udseende, hvis du ikke kun skal brugene sandalerne til fest.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mode
Tøjet sidder, som det skal

Er din kropsform æble, pære eller måske timeglas? Det er ikke ligegyldig, hvordan du klæder dig, hvis du vil fremhæve de bedste ting ved netop din kropstype. Du skal huske på, at alle kroppe er smukke, og hvis du vælger det tøj, der passer perfekt til din kropstype, så vil …

Vælg den perfekte brudekjole
Mode
Find den perfekte brudekjole til sommerens bryllup

Normalt er bruden hovedperson i et bryllup. Selvom både brud og gom er vigtige, har bruden en helt særlig status. Derfor skal hun selvfølgelig også have en helt perfekt brudekjole. Kjolen skal passe til dagen og omgivelserne, men det allervigtigste er, at den passer til bruden. Der er nemlig ikke …

Træn nemt i hverdagen
Livsstil
Få nemt motion i hverdagen

For de fleste af os er turene i træningscenteret en evig plage. Det er svært at komme afsted, og der er så mange ting, vi hellere vil bruge vores tid på. Heldigvis er det utroligt nemt at få motion ind i hverdagen på en måde, så du slet ikke mærker …