Den store sko-guide: disse typer SKAL du eje

Støvler til vinter
Livsstil

Sko er en af de mest basale ejendele, som vi alle bruger hver dag. De fleste danskere kan slet ikke forestille sig at forlade huset uden sko, og ofte har vi endda ekstra skiftesko med. Det danske vejr stiller også krav til vores valg af sko, så her får du en guide til de sko og støvler, du ALTID skal have i skabet.

En solid hverdagssko

Først og fremmest er det vigtigt, at du har en solid hverdagssko. Den skal kunne bruges både til hverdag og lidt pænere lejligheder, og så skal den kunne holde til lidt af hvert. Samtidig skal den gerne være nogenlunde vandtæt og nem at gøre ren. Uanset hvad du laver, vil denne sko nemlig ofte samle skidt og snavs op hen ad vejen. Hvis dette samtidig er den sko, du tager på, når du skal i naturen, er det ekstra vigtigt, at du kan få den ren igen.

Det kan anbefales at kaste lidt flere penge efter din hverdagssko. Køb gerne en sneaker eller lignende i god kvalitet, så den både holder længe og er god at gå i. Hvis du vil have sunde og velfungerende fødder resten af livet, er det nemlig essentielt, at du har en god sko.

Gode støvler

Til de mere våde og kolde dage, skal du have et par gode støvler. Om det skal være gummistøvler, vinterstøvler eller flotte støvletter er sådan set op til dig. Det vigtigste er, at de kan holde fødderne varme og tørre, og at de sidder godt på foden.

Fordi støvler dækker en større del af underbenet, er det vigtigt, at du prøver modellen grundigt, før du køber. Ellers risikerer du, at dine nye støvler gnaver på anklen eller på andre måder er generende – og så får du dem jo ikke brugt.

Sandaler til varme dage

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at have et par gode, luftige sandaler til de varme sommerdage. Et par pæne sandaler kan du bruge både til hverdag og fest i de varme måneder, mens en mere praktisk model er perfekt til gåture.

Her skal du vurdere, hvad du har mest behov for. Det er bestemt ikke sjovt at gå langt i en pandekageflad sko helt uden støtte, så det kan være en idé at tænke funktionalitet over udseende, hvis du ikke kun skal brugene sandalerne til fest.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Start foråret ud med et nyt look

Friske forårsfarver og bæredygtig elegance Foråret bringer ikke kun varmere vejr, men også en chance for at forny din garderobe med friske og lyse farver. Når du planlægger dit forårsoutfit, er det vigtigt at omfavne den nye sæson med lette materialer og afslappede stilarter. En af de første ting at …

Mode
Tasker med charme og stil

Der er intet som selvforkælelse. Hvad enten du nyder at forkæle dig selv med et varmt fodbad, et udsøgt restaurantbesøg eller købe noget nyt tøj til dig selv, så er det vigtigt at sætte selvforkælelse på dagsordenen. Ikke nok med, at du kan forkæle dig selv med lækre, små tasker …

Livsstil
Bliv klogere med streaming

Der er efterhånden mange ting, som kan streames, og det er bare med at få det bedste ud af det. Streaming dækker alt fra film til lydbøger, og det meste kan tages med på farten. Udnyt streaming til at lytte til lydbøger eller se film, mens du rejser. Prøv en …